Cozeaarhus

Er du vores kommende praktikant ? 
COZE AARHUS SØGER EN E-COMMERCE & IT PRAKTIKANT

Drømmer du om at navigere rundt i e-handel? Og har du lyst til at boltre dig med bl.a. kodning, IT, websiteoptimering og annoncering i en international modevirksomhed?
Til foråret søger COZE AARHUS dig, som brænder for at stifte bekendtskab med e-commerce og IT. Går du med en drøm om at dygtiggøre dig inden for e-handel og websiteoptimering, kan du hos COZE AARHUS se frem til en praktikperiode, hvor du kan dykke ned i feltet og opruste dine færdigheder hos modebrandet LAURIE.

Hvis du derudover gerne vil bidrage til at nedbringe tidens fashion footprint i et mekka af langtidsholdbare styles, så scroll ej længere – du er allerede landet ved en virksomhed, som dagligt gør sit for at gøre modebranchen mere bæredygtig.  
 

 

Du kommer primært til at assistere teamets E-commerce Developer med:
 • Drift og vedligeholdelse af seks LAURIE webshops og COZE AARHUS’ website
 • Oprettelse og duplikering af nye sider og kollektioner
 • Opdatering af eksisterende sider og kollektioner
 • Analyse af performance
 • Udvikling og implementering af nye funktioner på websitet
 • Bidrage til at skabe innovative løsninger for at forbedre kundeoplevelsen
 • Ad hoc opgaver
 
Vi forventer, at du:
  • Er under uddannelse inden for e-commerce, IT eller lignende 
  • Stortrives i det digitale landskab
  • Har lysten til at assistere inden for alverdens afkroge af e-commerce
  • Har interesse for e-handelsbranchen
  • Er dedikeret, dynamisk og ivrig efter at lære alt, hvad E-hjertet kan begære

 

Vi tilbyder:

En praktikplads i vores mindre E-com & Marketing Team hos COZE AARHUS og modebrandet LAURIE. Her er højt til loftet i mere end én forstand, frokostordningen er god og kaffen ligeså. Kulturen er en krydsning mellem engagement, arbejdsomhed og hygge – og så hepper vi altid på fleksibilitet og fælles front. Vi er åbne for hvor længe parktikperioden skal vare, antal timer om ugen samt hvornår opstart ønskes. 

 

Hvis du har lyst til en plads på holdet, modtager vi din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. december 2023. Ansøgningen sendes til E-commerce Developer Anders Reilly på ar@coze-aarhus.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan de ligeledes sendes hertil. 

Vi afholder samtaler løbende.

WEARABLE WELL•BEING

LAURIE er lig med velvære. Vi er sat i verden for at bringe velvære til så mange kvinder som muligt gennem tøj. Det gælder den sanselige fornemmelse, når behagelige kvalitetsmaterialer rører ved huden. Det gælder den indre følelse, når spejlbilledet reflekterer en stilfuld og selvsikker kvinde. Og det gælder velbehaget, som den helt rigtige pasform giver. Vi kalder det Wearable Well-being.

 

 

Vi har lavet tøj til kvinder i alle aldre siden 1987, og helt fra første færd har vi hyldet diversitet ved at tilbyde en bredspektret pallette af pasformer og størrelser. Fremstilling af nyt tøj er aldrig 100% bæredygtigt, men vi stræber efter at komme så tæt på som overhovedet muligt. Vi arbejder udelukkende med OEKO-TEX®-certificerede tekstiler og føjer løbende nye styles til vores kollektioner, som derudover bærer Svanemærket og EU-Blomsten.

 

Naturens ressourcer skal forvaltes med respekt og nænsomhed. Vi designer derfor altid vores tøj så tilpas enkelt, at det ikke hører til nogen bestemt tid. Vi håber, du kommer til at elske hvert et stykke. Det hele er skabt til et langt liv, og det hele er værd at gemme eller give videre.

 

 

 

COZE AARHUS A/S, Langs Skoven 19, 8541 Skødstrup ● Tel. 87454000 www.coze-aarhus.dkwww.laurie.dk