Er du vores kommende barselsvikar? COZE AARHUS SØGER EN E-COM ASSISTANT

Har du det som en delfin i det digitale hav? Og har du lyst til at boltre dig med bl.a. E-mail marketing, digitale kunderejser og SEO i en international modevirksomhed?

Når sommeren går på hæld, går vores E-com assistant på barsel. Til at assistere vores E-com & Marketing Responsible søger COZE AARHUS pr. 1. august 2023 og otte måneder frem dig, som brænder for at stifte (tættere) bekendtskab med købmandskab anno 2023. Måske har du netop afsluttet dit studie og skal holde et sabbatår eller lignende, eller det kan være, du ønsker at skifte branche – og din interesse er faldet på digital handel.


Din baggrund er med andre ord ikke afgørende. Det er dit drive og din lyst til at lære nyt derimod. I dette barselsvikariat får du rig mulighed for at prøve kræfter med de mange flader, som E-commerce berører. Alt sammen i et kreativt, dynamisk og internationalt miljø. Går du med en drøm om at dygtiggøre dig inden for E-commerce og marketing, kan du hos COZE AARHUS se frem til otte indsigtsgivende måneder, hvor du kan dykke ned i feltet og opruste dine digital færdigheder.


Hvis du derudover gerne vil bidrage til at nedbringe tidens fashion footprint i et mekka af langtidsholdbare styles, så scroll ej længere – du er allerede landet ved en virksomhed, som dagligt gør sit for at gøre modebranchen mere bæredygtig. I centrum for vores rejse står modebrandet LAURIE, som vi forhandler på både det danske, svenske, norske, tyske og finske marked samt via vores EU-platform, som rækker ud til en række øvrige markeder.    


Du kommer primært til at assistere teamets E-com & Marketing Responsible med:
  • Udarbejdelse af SoMe-tekster, SEO-tekster, produkttekster samt tekster til nyhedsbreve
  • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
  • Løbende søgeordsoptimering og generel vedligeholdelse af webshoppen laurie.dk og corporate sitet cozeaarhus.dk
  • Diverse digitale ad hoc-opgaver

Vi forventer, at du:
  • Stortrives i det digitale landskab
  • Har lysten til at assistere inden for alverdens afkroge af E-commerce
  • Taler og skriver flydende på dansk og engelsk (… hvad du evt. kan på svensk, norsk, tysk eller finsk (!) er sejt)
  • Er dedikeret, dynamisk og ivrig efter at lære alt, hvad E-hjertet kan begære

Vi tilbyder:

Et otte måneders barselsvikariat på fuldtid i et mindre E-com & Marketing Team hos COZE AARHUS og modebrandet LAURIE. Her er højt til loftet i mere end én forstand, frokostordningen er god og kaffen ligeså. Kulturen er en krydsning mellem engagement, arbejdsomhed og hygge – og så hepper vi altid på fleksibilitet og fælles front.


Vi glæder os til at høre fra dig:

Hvis du har lyst til en plads på holdet, modtager vi din ansøgning hurtigst muligt og senest den 23. juni 2023. Ansøgningen sendes til E-com & Marketing Responsible Emilie Baltsersen på eba@coze-aarhus.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan de ligeledes sendes hertil. Vi afholder samtaler løbende.

Hos COZE AARHUS elsker vi alle klassikerne. Garderobens tidløse items, som vi vender tilbage til igen og igen. Siden 1987 har vi med modebrandet LAURIE designet tøj til den stilbevidste kvinde, som hverken går på kompromis med kvaliteten, komforten eller kloden.
 
Det langsigtede perspektiv er helt essentielt i vores designfilosofi, og det er vævet ind i vores historie, såvel når det gælder materialevalg som passion for pasformer. Vi ser på verden med et bæredygtigt blik, og tiltroen til tekstiler er noget, vi gror. Derfor blev vi som det første kvindelige brand i Danmark STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificeret i 2016 – og siden er også Svanemærket kommet til.
 
For os er fuld gennemsigtighed den eneste vej frem, og vi betragter certificeringerne som de mest håndfaste tillidserklæringer. Vi vil bidrage til en mere bæredygtig modebranche og vedblive med at være tro mod vores årelange mantra: ”It’s got to feel right!”

 

 

 

COZE AARHUS A/S, Langs Skoven 19, 8541 Skødstrup ● Tel. 87454000 www.coze-aarhus.dkwww.laurie.dk