COZE AARHUS søger customer service assistant til vores team

Vil du være med til at sikre, at vores kundeservice når nye højder? Brænder du for professionel rådgivning og første klasses service? I en virksomhed hvor kvalitet og høj faglighed er I højsædet?

Lige nu søger vi dig, der evner at sætte kunden I centrum og har lysten til at yde den bedste service overfor vores B2B og B2C kunder.

 

Om jobbet

Du vil blive en del af et erfarent team, der rådgiver og servicerer kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Sammen med teamet er du med til at sikre, at hver enkelt kunde får den bedste oplevelse om det er pr. telefon, mail eller chat, angående salg, retur, ombytninger eller lignende.

I din dagligdag vil du have kontakt til vores wholesale forhandlere samt slutforbrugere til vores egen ecom webshop. Da du her vil arbejde med kunder i både ind og udland, skal du være flydende i dansk og beherske engelsk i både skrift og tale. Tysk er ikke et krav, men bestemt en fordel at kunne.

 

Din profil

Du vil være en del af COZE AARHUS ansigt udadtil, og har derfor en naturlig imødekommende personlighed, samt formår at sætte dig i kundens sted og kan kommunikere med mange forskellige typer mennesker.

Du arbejder selvstændigt, er løsningsorienteret og går gerne forrest i arbejdet på at løse diverse problematikker.

Du tager ejerskab over dine opgaver og har erfaring fra tidligere jobs, hvor kommunikation med andre mennesker falder dig let og naturligt.

 

Vi tilbyder

Et afvekslende og selvstændigt job i en international virksomhed med frihed under ansvar, hvor du vil kunne være med til at skabe rammerne for din dagligdag.

Du vil blive en del af en organisation på ca. 23 medarbejdere i et sjovt og ambitiøst arbejdsmiljø med fokus på den gode oplevelse og bæredygtighed fordi ”it’s got to feel right”

Du vil i det daglige få flere forskellige opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig fagligt og menneskeligt. Du vil blive klædt godt på til opgaven via et opstartsforløb, hvor du bl.a. vil blive lært op i vores produkter samt den bæredygtige agenda, der ligger os meget på sinde.Vi tilbyder desuden gode arbejdsforhold herunder sundhedsforsikring og pension.

 

Er du interesseret send da din motiverede ansøgning og CV (uden billede) til Jonas Bruun Nørgren via mail jbn@coze-aarhus.dk  har du spørgsmål til jobbet kontakt da gerne via tlf. 2011 7214.

 

Stillingen er 30 timer pr. uge med mulighed for 37 timer på sigt. Start hurtigst muligt og senest den 1. juni. Vi kalder derfor løbende ind til samtale, så send os din ansøgning allerede I dag.

 

COZE AARHUS A/S er en dansk virksomhed etableret i 1987, som laver tøj til kvinder. Vores hovedbrand er LAURIE. Vores mission er at skabe velvære for kvinder i hele verden ved at tilbyde behageligt og overvejende tidløst design, produceret ud fra en bæredygtig tankegang. Vi producerer i Europa og sælger også til forhandlere i Europa samt via egen webshop. Pt. er vi 23 kolleger.

 

Vores mantra ”it’s got to feel right” er grundlag for alle beslutninger, og er lige vigtigt i alle aspekter af vores forretning internt såvel som i samarbejdet med vores eksterne partnere. Dette afspejles også i en grundlæggende holdning til en balanceret vægt på den 3-delte bundlinje.

 

Vi fokuserer på at holde os skarpe på anvendelse af digitale værktøjer, så vi fortsat optimerer interne arbejdsgange og samtidig styrker partnerskabet med vores kunder gennem service.

 

COZE AARHUS har igennem de sidste 15 år arbejdet med at ændre måden at fremstille tøj på; både hvad angår produkt og de mennesker, som vi har indflydelse på. Vihar siden 2014 været medlem af UN Global Compact og Amfori BSCI.

 

På produktsiden er vi Oeko-Tex certificerede, bruger kun bomuld, som er økologisk og viskose, som er FSC-certificeret. Vi tilbyder Nordic Ecolabel certificerede jeans og udfordrer kontinuerligt vores materialevalg og fremstillingsprocesser.

 

 

 

COZE AARHUS A/S, Langs Skoven 19, 8541 Skødstrup ● Tel. 87454000 www.coze-aarhus.dkwww.laurie.dk